***Önkormányzati választások***

Tisztelt Kollégák!

Ezúton értesítelek benneteket, hogy 2017. augusztus elsején kezdetét vették az ELTE Doktorandusz Önkormányzat 2017/18. ciklus képviselőválasztásai.
Minden karon önálló választási bizottság dolgozik, melyeknek tagjait az EDÖK alapszabály értelmében rendben megválasztották. A választási körzetek Választási Bizottságai eltérő választási időpontokkal írják ki a kari képviselőválasztásokat, mely időpontokat folyamatosan frissülő honlapunkon tudjátok követni:http://edok.elte.hu/portal/index.php/onkormanyzati-valasztasok/kepviselo-valasztas/
Egyelőre csak az Informatikai Kar választási körzetben kezdődött meg a választás. Jelenleg zajlik a jelöltállítás. Szeretnék bátorítani mindenkit, hogy jelentkezzen képviselőjelöltnek. Az időpontok a következők.

Informatikai Kar
Jelöltállítás: 2017. augusztus 1. – 2017. szeptember 3.
Szavazás: 2017. szeptember 4. – 2017. szeptember 22. (8-15 óráig)
További információk: ikdok.elte.hu/valasztasok/

Az EDÖK alapszabály értelmében a választásokat november 5-ig minden karon le kell bonyolítani, ezt követően a megválasztott kari képviselőtestületeknek november 15-ig meg kell tartaniuk alakuló üléseiket (Asz. 6. § 1. bekezdés). Kérlek segítsétek munkájukat azzal, hogy éltek egyetemi polgári jogotokkal és szavaztok a választások során.
A további választási körzetek doktorjelöltjeinek és doktoranduszainak türelmét kérjük. Az Informatikai Kar választási körzetének eredményes és sikeres választást kívánok!

A 2016/17. ciklus IK DÖK képviselőtestületének hálásan köszönöm  munkáját, megtiszteltetés volt számomra, hogy az IK DÖK precíz, megbízható és szorgalmas kollégáival is dolgozhattam.

Tisztelettel:
Szabó Katalin
ELTE DÖK, elnök

szavazésA kép forrása: PSI ELECTIONS

Címke: , , ,
Kategória: Egyéb

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>